Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Programari0348.43.00.62

L-V 09:00 - 19:00, Sambata 09:00 - 13:00

Prima consultatie

Echipa cabinetului nostru pune pe primul plan nevoile si dorintele din punct de vedere stomatologic ale pacientilor sai.

 

La prima consultatie, discutam despre problemele de sanatate generale (daca exista) si conturam o imagine de ansamblu asupra starii de sanatate oro-dentara.  Iti vom solicita completarea unui chestionar medical privind evaluarea starii generale de sanatate si un acord pentru tratamentele ce urmeaza a fi realizate.

 

Vom stabili mai multe variante de tratament, analizand avantajele si dezavantajele fiecareia si planificarea acestora  in timp.

Intrucat intrebarea cea mai frecventa este legata de costuri, am dori sa  intelegeti ca este absolut necesara aceasta prima vizita in cabinet pentru a va raspunde cat mai concret la toate  intrebarile. Nu pretul trebuie sa fie criteriul de selectie a variantelor de tratament, ci calitatea acestora care asigura si durabilitatea rezultatelor. Acest fapt nu inseamna insa ca recomandam cele mai costisitoare tratamente. Punem accent deosebit  insa pe informarea pacientului si pe calitatea lucrarilor.

 

In cabinetul nostru stomatologic aceasta sedinta este gratuita pentru pacientii care iau hotararea de a continua tratamentul la noi.