Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Programari0348.43.00.62

L-V 09:00 - 19:00, Sambata 09:00 - 13:00

Despre noi

 Motto-ul nostru este:
"Problemele dvs. sunt problemele noastre!"

 

C.M.I. Dr. Ghitescu Simona va intampina cu o echipa instruita in domeniul stomatologiei moderne, care cauta in permanenta sa fie la curent cu ultimele cercetari si metode de tratament, participand la cursuri si congrese de specialitate.

 

Avem competenta practica, pregatirea teoretica si experienta dobandita in clinici universitare pentru a conduce un tratament complet si complex de stomatologie, parodontologie.

Beneficiem de o dotare moderna , toate acestea intr-o ambianta prietenoasa, dar in acelasi timp distinsa si profesionala.

La noi gasiti conditii de igiena si asepsie deosebite. Folosim materiale si instrumente de ultima generatie, consumabile de unica folosinta, sterilizare la cele mai performante standarde.

Timpul de asteptare este limitat intrucat programarile dvs. facute telefonic sau personal sunt respectate cu strictete.

 

Dotare cabinet / Sterilizare

 

Cabinetul este structurat din doua sali de tratament, fiecare cu cate un unit dentar marca Bluetech, fiecare dotat cu monitor pentru citire RX retroalveolare digitale si panoramice.

 

La noi gasiti conditii de igiena si asepsie deosebite (folosim materiale si instrumente de ultima generatie, consumabile de unica folosinta, sterilizare la cele mai performante standarde). Sterilizarea se face la cele mai inalte standarde utilizand autoclavul de ultima generatie Europa B Evo – 24l, fiind cel mai performant in materie de siguranţa a sterilizarii.

 

In cadrul protocolului de decontaminare a instrumentarului folosim solutii dezinfectante aprobate de Ministerul Sanatatii. Ulterior, acesta este uscat si sigilat in pungi speciale de unica utilizare cu ajutorul unei masini de sigilat.

 

Procesul de sterilizare poate fi urmarit prin:
♦ Imprimarea automata de catre autoclav a orei, datei cand s-a efectuat sterilizarea, precum si a parametrilor tehnici ai acesteia;
♦ Virajul de culoare al pungii cu instrumentar;
♦ Banda test pentru autoclav;
♦ Pachetele de verificare si cardurile Bowie & Dick ce permit controlul calitatii sterilizarii realizate.

 

Trusele, ca si tot instrumentarul, sunt ambalate individual in pungi de unica folosinta prevazute cu markeri de sterilizare. Timpii si protocolul de sterilizare sunt respectati cu strictete in cabinetul nostru. Pregatirea lucrului se face in mod vizibil, folosind pahare de unica folosinta si aspiratoare, iar instrumentarul de lucru este desigilat in fata fiecarui pacient. Personalul cabinetului stomatologic foloseşte  intotdeauna manusi, masti si capeline de protectie.

Dupa fiecare pacient, asistenta dezinfecteaza toate suprafetele de contact (fotoliul dentar, spray-ul de apa, aer, lampa) cu solutii speciale dezinfectante, respectand timpul de actiune al acestora pentru un efect bactericid si virucid.