Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Programari0348.43.00.62

L-V 09:00 - 19:00, Sambata 09:00 - 13:00

Conditiile unui zambet sanatos

Intrucat pentru noi, cel mai important esti tu, pacientul nostru, serviciile pe care noi ti le oferim sunt de inalta calitate pentru ca tu sa te bucuri in permanenta de un zambet sanatos.
In eventualitatea aparitiei unui defect in cazul lucrarii dentare executate, impreuna cu laboratorul de tehnica dentara vom remedia in cel mai scurt timp situatia aparuta.

Pacientul se va prezenta la control periodic, o data la 6 luni.
Mentionam ca in cazul in care pe parcursul tratamentului stomatologic si/sau lucrarii protetice, pacientul va avea obiectii sau nelamuriri, ele se vor clarifica si rezolva pe cale amiabila.


Termeni si conditii

Pentru a beneficia cat mai mult timp de tratamentele si lucrarile protetice efectuate in cabinetul nostru, se recomanda urmatoarele:
♦ Igiena orala adecvata, tratarea proceselor carioase si a tuturor focarelor de infectie prezente in cavitatea bucala.
♦ Respectarea indicatiilor medicului dentist ( de ex: echilibrarea ocluzala prin refacerea protetica a tuturor spatiilor edentate pentru a asigura o masticatie eficienta si echilibrata bilateral)
♦ Realizarea la fiecare 6 luni a unui control si a profilaxiei (detartraj, periaj atunci cand este necesar)
♦ Lucrarile dentare mobile cum ar fi protezele dentare partiale sau totale sa fie pastrate si intretinute corespunzator, utilizand produse specifice.
♦ Bolile care poate afecta lucrarea/tratamentul dentar, de exemplu diabetul, epilepsia, osteoporoza, stari post-chimioterapie pot avea efecte negative asupra dintilor.
♦ Lucrarile dentare vor fi intretinute corespunzator si vor fi evitate deteriorarile datorate unor cauze externe: accidente, lovituri, cazaturi.
♦ In cazul  in care apar probleme de orice natura legate de lucrarile efectuate  in cabinet, pacientul se obliga sa se prezinte de urgenta pentru remedierea acestora.