Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Programari0348.43.00.62

L-V 09:00 - 19:00, Sambata 09:00 - 13:00

Garantie tratamente stomatologice

Intrucat pentru noi, cel mai important esti tu, clientul nostru, iti garantam lucrarile dentare fixe si mobile.

Serviciile pe care noi ti le oferim sunt de inalta calitate pentru ca tu sa te bucuri in permanenta de un zambet sanatos.
Oferim garantie pentru lucrarile dentare realizate in intregime in cabinetul nostru, de 1 an de zile.  In eventualitatea aparitiei unui defect in cazul lucrarii dentare executate, impreuna cu laboratorul de tehnica dentara, garantia poate fi solicitata numai pentru lucrarile (tratamentele) realizate in cadrul cabinetului nostru.
Garantia se acorda daca pacientul se prezinta la control periodic, o data la 6 luni. Garantia nu este acelasi lucru cu perioada de exploatare, aceasta din urma putand fi mult mai indelungata. Garantia pentru obturatiile coronare si lucrarile protetice este de 12 luni (vezi capitolul: Termeni si conditii).

La urgentele stomatologice (pansamente calmante, drenaj endodontic si incizie abces) efectuate sambata se percepe o taxa suplimentara de 20%. Pentru lucrarile protetice in regim de urgenta (mai putin de 5 zile calendaristice) se va percepe o taxa suplimentara de 25%.
Mentionam ca in cazul in care pe parcursul tratamentului stomatologic si/sau lucrarii protetice, pacientul va avea obiectii sau nelamuriri, ele se vor clarifica si rezolva pe cale amiabila. In caz contrar, se va retine o parte din contravaloarea tratamentelor stomatologice si/sau lucrarilor protetice efectuate in cadrul unitatii noastre, reprezintand echivalentul materialelor consumate.


Termeni si conditii

Garantia pentru lucrarile si/sau tratamentele dentare poate fi retrasa  in urmatoarele conditii:
♦ Igiena orala neadecvata, netratarea proceselor carioase si a tuturor focarelor de infectie prezente in cavitatea bucala.
♦ Nerespectarea indicatiilor medicului dentist ( de ex: echilibrarea ocluzala prin refacerea protetica a tuturor spatiilor edentate pentru a asigura o masticatie eficienta si echilibrata bilateral)
♦ Nerealizarea la fiecare 6 luni a unui control si a profilaxiei (detartraj, periaj atunci cand este necesar)
♦ Lucrarile dentare mobile cum ar fi protezele dentare partiale sau totale nu sunt pastrate si intretinute corespunzator, utilizand produse specifice.
♦ Pacientul are o boala care poate afecta lucrarea/tratamentul dentar. De exemplu diabetul, epilepsia, osteoporoza, stari post-chimioterapie au efecte negative asupra dintilor.
♦ Lucrarile dentare nu sunt intretinute corespunzator si prezinta urme de deteriorari datorate unor cauze externe: accidente, lovituri, cazaturi.
♦ In cazul  in care apar probleme de orice natura legate de lucrarile efectuate  in cabinet, pacientul se obliga sa se prezinte de urgenta pentru remedierea acestora.


IMPORTANT!  

♦ Nu se acorda garantie pentru lucrari protetice temporare si nici pentru lucrarile protetice fixe cu extensii.
♦ Nu se acorda garantie pentru lucrarile necimentate definitiv. Pacientul se obliga ca in termen de 14 zile de la aplicarea lucrarii sa se prezinte pentru cimentarea ei definitiva.
♦ Garantia se pierde in conditiile in care lucrarea nu este achitata integral la momentul aplicarii in cavitatea bucala si cimentarea ei provizorie.